Λακτοβάκιλλος

Είστε εδώ:Beer Catalog>Λακτοβάκιλλος>Π. Κοτσίδης
Π. Κοτσίδης

Π. Κοτσίδης

Ο «γκουρού» της μπίρας

Έκανε γνωστή στην Ελλάδα την σπέσιαλ και craft μπίρα! Με περίπου σαράντα χρόνια εμπειρίας στη ζυθοποιία και ειδικά στην παγκόσμια ποιοτική μπίρα, τα λόγια για τον Παύλο Κοτσίδη... είναι περιτά.

URL Ιστότοπου:

Ήρεμα μάγκες

Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ πόσα  νέα πρόσωπα έχουν μπει στο χώρο μας. Αυτό καταρχήν είναι κάτι που με ευχαριστεί και το γουστάρω, ειδικά αν είναι πιτσιρικάδες που έχουν κέφι, ζωντάνια και δυνατά μυαλά.

Αυτό που με τσαντίζει, είναι κάτι τυπάκια κάποιας ηλικίας που, ενώ είναι άσχετα με το προϊόν μας, το παίζουν ειδήμονες όχι μόνο σε συζητήσεις μεταξύ ημών, αλλά έχουν και το θράσος να γράφουν.

Τώρα, αν βάλουμε και στην εξίσωση τους αλεξιπτωτιστές που με διάφορες παπαριές διοργανώνουν events με πρόσχημα την προώθηση της κουλτούρας για τη μπίρα ε, τότε… «καλά κρασιά». Ναι, καλά διαβάζετε, καλά κρασιά γιατί σε λίγο ο χώρος θα γίνει σαν του Ελληνικού κρασιού.

Λοιπόν, αφού ανακαλύψαμε τις Αμερικάνικες μπίρες και τις ξεσκίσαμε, θέλω τώρα να μου πουν ποια θα είναι η επόμενη μεγάλη ανακάλυψη. Μάγκες, το να πιείς δέκα μπίρες κάπως περίεργες δεν σε κάνει γνώστη.  Θέλει παίδεμα και γερό ψάξιμο, αρκετό χρόνο και χρήμα, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, και βλέπουμε...

Η μπίρα σαν προϊόν είναι εντελώς παρεϊστικο και φωνακλάδικο. Θέλει κέφι και ζωντάνια.

Αφήστε λοιπόν το περισπούδαστο ύφος και απολαύστε τις γουλιές σας.

Π. Κοτσίδης

Περισσότερα...
Subscribe to this RSS feed

drive dont drink ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!